Service

BT Brammer B.V. wijzigt naar Rubix B.V.

Geplaatst: 27-01-2022

BT Brammer B.V.       Rubix B.V.

BT Brammer B.V. heeft vanaf heden de naam van haar juridische entiteit gewijzigd in Rubix B.V.

Hiermee brengen we de naam van onze juridische entiteit in lijn met al onze uitingen en versterken wij onze naamsbekendheid in de markt.

Over Rubix

Producenten hebben gespecialiseerd advies, inzicht en diensten nodig die worden geleverd door technische experts met diepgaande specialistische kennis.

Of het nu gaat om onze logistieke diensten zoals industriële vending machines, scanning en magazijnbeheer, technische diensten zoals maatwerk, reparatie en kalibratie of technische diensten zoals conditiebewaking, energiebeheer en automatisering, wij hebben technische adviseurs in elke uithoek van Europa.

Succes wordt geleverd in partnerschap, en via onze toegewijde Europese key account structuur bieden we onze klanten contactpersonen die verantwoordelijk zijn voor succes op Europees niveau. Zij werken samen met lokale vestigingen en Insite™-teams om de engineering-, onderhouds- en site managementteams van de klant te ondersteunen bij de consistente uitvoering van contracten in elke markt, fabriek en productielijn.

In een sector waar schaalgrootte belangrijk is, zijn wij de enige pan-Europese distributeur die alle topmerken vertegenwoordigt.
Wij stellen klanten in staat om meerdere leveranciers te consolideren en tegelijkertijd het MRO inkoopproces te vereenvoudigen met een uitgebreide aanbod van e-procurement oplossingen.

Ga voor meer informatie over de oplossingen die wij u kunnen bieden naar: https://solution.rubix.com/nl

  

« Nieuwsoverzicht