Service

Kalibreren/repareren van meetgereedschappen

Volledige ontzorging in hoogwaardige technische meettechniek.

TCB kalibreert, repareert en verricht meetwerkzaamheden met specifieke- en standaardapparatuur en producten voor verschillende afnemers. Wij hebben kennis en kunde van de meest uiteenlopende grootheden zoals geometrie, gas- en vloeistofstroom, druk, temperatuur, deeltjes, massa, kracht, koppel, pH-waarde, lengte, diameter, schroefdraad en conductiviteit.

Wij kunnen in onze kalibratiewerkplaats en in samenwerking met onze leveranciers onderstaande meetmiddelen kalibreren en repareren volgens de richtlijnen VDI/VDE/DGQ 2618 alsmede RvA/DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle) voor diverse meetinstrumenten zoals lengtemeetmiddelen, diameters, schroefdraden, conform DIN EN ISO/IEC 17025:2005.

Wij werken nauw samen met onze A-leveranciers om uw meetmiddelen in optimale staat te houden en u multi-brand en deskundig te adviseren. Onze merken: Mahr, Mitutoyo, TESA, Diatest, YPG, Insize, Atorn, JBO, Mytri. Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag.

Contact:

TCB Komeetstaal/Roelofsmeetinstrumenten Gouda
E verkoop@toolingcb.nl
T +31(0)182 58 78 40