Nieuws

Duurzaamheid met Rubix

Geplaatst: 14-04-2022

Wij streven ernaar ons doel op duurzame wijze te bereiken door oplossingen te bieden die de efficiƫntie van de productieprocessen van onze klanten verbeteren en de milieu-impact van zowel onze eigen activiteiten als die van onze klanten verminderen.

Lees verder »

Rubix Exclusive Brands Must-haves

Geplaatst: 30-03-2022

Onze Competence Centers, Bearings & Power Transmission, Fluid Power & Flow, Tools & General Maintenance en PPE & Safety hebben voor u een selectie gemaakt van producten van onze eigen merken die u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Deze producten hebben wij voor u gebundeld in onze nieuwe Must-haves Voorjaarsfolder 2022.

Lees verder »

BT Brammer B.V. wijzigt naar Rubix B.V.

Geplaatst: 27-01-2022

BT Brammer B.V. heeft vanaf heden de naam van haar juridische entiteit gewijzigd in Rubix B.V.

Lees verder »

Metaalbewerkingsoplossingen voor uw industrie

Geplaatst: 11-01-2022

De metaalbewerkingsoplossingen van 3M geven uw werknemers de kracht, bescherming en het vertrouwen om kwaliteitswerk te leveren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Lees verder »

BIAX Ontbramen en Slijpen

Geplaatst: 18-08-2021

Met de nieuwe olievrije T 3-90 S zet BIAX nieuwe maatstaven op het gebied van precisie, werkcomfort en bewerkingsresultaten.

Lees verder »

Nomad Foods vertelt waarom Rubix belangrijk is voor hun productie

Geplaatst: 27-05-2020

Senior MRO-koper voor Nomad Foods, Ian Rex, geeft een samenvatting van waarom Rubix zo belangrijk is voor hun. "Zonder Rubix zou onze productie stoppen en dan hebben we geen product te maken, geen product te verkopen en dan hebben we geen zaak."

Lees verder »