Service

Safety

Op het gebied van safety gaat TCB Komeetstaal in samenwerking met Rubix vérder dan alleen de levering. Rubix is met de productgroep Safety actief op de totale Nederlandse markt vanuit ruim 25 vestigingen door heel Nederland.

Naast de verkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), (veiligheids)kleding en hygiëne, bieden we op gebied van Safety vele aanvullende services zoals:

  • Aanmeten van veiligheidsschoenen
  • Aanmeten van bedrijfs- & veiligheidskleding
  • Borduren en bedrukken van uw logo op de kleding vanuit eigen borduurstudio
  • Aanmeten van otoplastieken
  • Aanmeten van veiligheidsbrillen op sterkte
  • Keuren en controleren en bijvullen van uw EHBO & BHV koffers
  • PBM registratie en rapportage
  • Mobiele aanmeetwagen voor PBM’s op elke locatie

Aanmeten veiligheidsschoenen
Met het oog op maximale bescherming, gezondheid en draagcomfort is de juiste maat en uitvoering van uw schoen belangrijk. Ook in breedtematen kunnen wij u de juiste veiligheidsschoen aanmeten en leveren. Wij kunnen het aanmeten per persoon voor u registreren. Naam, model van de schoen en maat worden door ons vastgelegd. De aanschaf van uw veiligheidsschoenen wordt hierdoor voor u een stuk eenvoudiger. Voor de advisering van aangepaste “semi -orthopedische” schoenen kunt u ook bij onze specialisten terecht.

Aanmeten otoplastieken
Otoplastieken zijn individueel op maat gemaakte gehoorbescherming met een perfecte pasvorm, omdat ze een exacte kopie van uw gehoorgang zijn. Door de unieke karakteristiek van het filter worden alleen de schadelijke
geluiden gedempt , maar blijft de spraakverstaanbaarheid intact. Het aanmeten kan door onze eigen Otometristen bij u op locatie plaatsvinden.

Aanmeten veiligheidsbrillen op sterkte
In samenwerking met NORTH Safety Products hebben wij het P.P.S. (Pupil Photo System) tot onze beschikking. Met het P.P.S. systeem kunnen wij met de hulp van speciale digitale fotocamera de veiligheidsbrillen op sterkte bij u op locatie aanmeten. Daarnaast kunt u de brillen met recept via een landelijk opererende groep opticiens betrekken.

Neem voor meer informatie contact op met uw TCB Komeetstaal vertegenwoordiger of BEL +31 (0)314 34 30 00.

TCB - Safety